Nieuws

Heeft u de lijst van Viswateren

Heeft u de lijst van Viswateren

publicatiedatum: Zondag, 22 januari 2017

HEEFT U DE LIJST VAN VISWATEREN BESCHIKBAAR? Lees dit bericht verder. Het kan u veel geld kosten als u de juiste papieren niet beschikbaar heeft tijdens het vissen. Graag vragen wij uw aandacht voor het volgende. Bij de uitreiking van de Vispassen 2017 is gebleken dat ruim 80% van onze leden bij Sportvisserij Nederland niet heeft aangegeven of zij de lijst met Viswateren (die u verplicht bij u moet hebben) op papier willen ontvangen of dat zij dit via de APP op hun smartphone regelen. Het gevolg kan zijn dat u nu niet in het bezit bent van de volledige lijst van viswateren. Wettelijk bent u verplicht om deze lijst bij u te hebben om bij een controle te kunnen aantonen dat u gerechtigd bent om op die plek te vissen. Dit kan via de lijst op papier of via de APP op uw smartphone. Bij uw lijst van viswateren 2016-2018 zat een antwoordkaart die u moest opsturen om dit aan te geven. Ook kunt u dit online aangeven via de site van Sportvisserij Nederland. WIJ ADVISEREN U DRINGEND DIT IN ORDE TE MAKEN! HSV “DE WIEJERT” KAN GEEN ENKELE AANSPRAKELIJKHEID ACCEPTEREN WANNEER U NIET OVER DEZE PAPIEREN BESCHIKT. U kunt deze ook alsnog aanvragen bij Sportvisserij Nederland via hun webwinkel. Het bestuur van de HSV “De Wiejert”

Lees verder

Eindstand clubkampioenschap HSV De Wiejert 2016

Eindstand clubkampioenschap HSV De Wiejert 2016

publicatiedatum: Maandag, 24 oktober 2016

Zondag 16 oktober 2016 werd de laatste wedstrijd van het seizoen 2016 gevist. Voor aanvang van deze wedstrijd waren er nog een 4 tal personen in de race voor het kampioenschap. De nieuwe clubkampioen 2016 is geworden dhr. Leon Maassen met een totaal van 11 punten. Proficiat Leon.Er werden 8 wedstrijden gevist, voor de eindstand tellen de 5 beste resultaten mee voor het clubkampioenschap. De visvangst tijdens de wedstrijden was redelijk tot goed. de vereniging heeft het afgelopen jaar ongeveer 800 kg vis uitgezet. Er werd 300 kg voorn, 150 kg brasem en 350 kg karper uitgezet.

Lees verder

Stand clubkampioenschap 2016

Stand clubkampioenschap 2016

publicatiedatum: Donderdag, 13 oktober 2016

Zondag 16 oktober a.s. vindt de 8ste en laatste wedstrijd plaats voor het clubkampioenschap 2016. Er zijn nog 3 á 4 vissers in de race voor het kampioenschap.

Lees verder

JeugdVispas 2017

JeugdVispas 2017

publicatiedatum: Zondag, 11 september 2016

HSV "De Wiejert"neemt deel aan het JeugdVisplan 2017 van Sportvisserij Limburg. Het JeugdVisplan betekent dat de jeugdleden tot 14 jaar voor de JeugdVispas € 15,- betalen. HSV "De Wiejert"heeft besloten met ingang van 1 jaunari 2017 GEEN EIGEN JEUGD VISVERGUNNINGEN meer uit te schrijven. Het VOORDEELvan de JeugdVispasis:

Lees verder

Uitslag Rabobank Clubaktie 2016

Uitslag Rabobank Clubaktie 2016

publicatiedatum: Maandag, 20 juni 2016

De Clubaktie van de Rabobank Westelijke Mijnstreek heeft ons dit jaar € 306,- opgeleverd. Onze dank gaat uit naar iedereen die zijn stem heeft uitgebracht op onze vereniging. Heeft u een rekening bij de Rabobank Westelijke Mijnstreek en niet kunnen stemmen omdat u geen lid bent van de Rabobank dan kunt u gratis lid worden van de Rabobank Westelijke Mijnstreek en kunt u ook de volgende keer uw stem uitbrengen op onze vereniging. Kost u een paar minuten en levert onze vereniging een mooi bedrag op. Het Bestuur.

Lees verder

Breng samen doelen tot leven

Breng samen doelen tot leven

publicatiedatum: Maandag, 1 februari 2016

Zo als u weet zijn we bezig naar aanleiding van een visserijkundigonderzoek uitgevoerd in het najaar met aankoop van 750 kg pootvis. Er is in samenwerking met diverse leden een verblijf plaats gecreëerd om de pootvis te beschermen tegen de "veelvraat" aalscholver. Zouden we de vis niet afzonderen dan zou er als het visseizoen weer begint bijna geen vis meer aanwezig zijn. Met de aankoop van pootvis is een behoorlijk bedrag bemoeit. Als vereniging doen we meet met www.clubdoel.nl een initiatief ondersteund door NOC*NSF i.s.m. Sportvisserij Nederland. Het is de bedoeling dat leden bereidt zijn om via een mail mee te doen aan korte vragenlijst in te vullen en de vereniging hiervoor een kleine financiële vergoeding voor krijgt. Het bestuur vraagt jullie leden en eventule gezinsleden, vrienden en bekende hiervoor warm maakt en de vereniging zo steunt..

Lees verder