Overlijden Ere-Secretaris dhr. Hub Hamers

Maandag, 9 oktober 2017

Zondagochtend 8 oktober 2017 bereikte ons het bericht dat Ere-Sercretaris dhr. Hub Hamers in de leeftijd van 89 jaar is overleden. Hub was een van de oprichters in oktober 1973 en vele jaren secretaris van onze vereniging. Hij heeft aan diverse internationale wedstrijden en wereldkampioenschappen ons land vertegenwoordigd en niet met onverdeeld succes. Hij heeft vele jeugdleden de eerste beginselen van het vissen bij gebracht en niemand deed een vergeefs verzoek op hem, hem te helpen met de technieken van het vissen. Al liet je gezondheid de laatste jaren na, je vroeg altijd hoe gaat met onze vereniging. Onze gedachten gaan ook uit naar zijn echtgenote Dora, kinderen, klein- en achterkleinkinderen en wensen hen veel sterkte om dit verlies te dragen. Hub wij zullen als bestuur en leden niet vergeten wat jij voor onze vereniging hebt betekent. Bestuur en leden.