Laatste mogelijkheid bestellen c.q. afhalen Vispas 2021

Woensdag, 26 mei 2021

Beste Sportvisser, De leden van onze vereniging die nog niet de Vispas 2021 hebben besteld of afgehaald hebben t/m 30 juni 2021 de mogelijkheid om in het bezit te komen van de Vispas 2021. U kunt het bedrag van € 50,- overmaken op rekeningnummer NL46 RABO 0129195758 t.n.v. Hengelsportvereniging De Wiejert. Er bestaat de mogelijkheid dat we per 1 juli 2021 een ledenstop moeten invoeren. Het bestuur probeert op deze manier de mensen die reeds in het bezit zijn van de Vispas een nette en de mogelijk bieden om te vissen. Als we geen ledenstop zouden invoeren is de kans groot dat er teveel mensen zitten te vissen en last van elkaar hebben wat tot onvrede kan leiden. Het bestuur.